Már-Ton Bt.
1025 Budapest, Cimbalom u. 4/A 

Telefon: +36 3... megnézem
Mutassa térképen!

Galéria

Lidl, Ecseri Logisztikai Központ

2021 végén helyeztük üzembe a Lidl új ecseri logisztikai központjának hangosítását. A terveket nem mi készítettük, de az eszközöket és a az üzembe helyezést mi teljesítettük. A hanghálózat szerelését és a hangsugárzók szerelését a CRITERION ZRT. végezte el.

Újpesti rakpart, Zsilip Kultúrális Központ hangrendszerei

A Jászai Mari térhez közeli kultúrközpont hangrendszerét 2020 második felében, a megrendelő igényeinek megfelelően terveztük. A tervezést, anyagszállítást és üzembe helyezést mi teljesítettük, a kábelezést és szerelvényezést a CRITERION Zrt. végezte el.

Tököli Sportcsarnok hangrendszere

2021 novemberében építettük át a tököli sportcsarnok majd 30 éves BEAG hangrendszerét. FBT hangsugárzók kerültek fel a lelátókkal szemben, továbbá új erősítő és keverő is beüzemelésre került. Biztosítottuk a később kiépülő eredménykijelző vezeték nélküli hangosítását. A rendszerhez még rádiós mikrofon és wi-fi csatlakozási pont tartozik. A központi készülékeket zárható mobil rack szekrénybe szereltük. Fontos szempont volt az egyszerű kezelhetőség.

Pepco gyáli raktárház hangrendszere

2019-2020 ban épült fel a 100.000 m2-es raktár és logisztikai központ. Mi terveztük és helyeztük üzembe a teljes területet lefedő hangrendszert. TOA VX3000 sorozatú eszközökből épült meg az erősítőhálózat. 3 hangosító rack-hez 7 bemondó mikrofon csatlakozik. A rack-ek optikai hálózaton keresztül kapcsolódnak egymáshoz.

Kazincbarcikai Sport Klub hangosító rendszere

2020-ban kaptuk meg a lehetőséget az NBII-ben szereplő futball csapat épülő stadionjának hangosítására. A tervezést és kivitelezést is mi végeztük. A további fejlesztéseket is ki fogja szolgálni a most telepített központ.

Netizen Hostel hang és vetítéstechnikai rendszerei

2020-ban nyertük el a Rákóczi úti hotel/hostel hang és vetítéstechnikai rendszereinek szállítási és üzembe helyezési lehetőségét. A terveket a tulajdonos által felkért moszkvai iroda biztosította. Igen jó minőségű rendszereket adtunk át a felhasználónak.

SRF jászfényszarui hangosító rendszere

2019-ben megterveztük a gyár hangosító rendszerét, majd 2020-ban a megrendelőnk által beszerzett más gyártmányú eszközökkel üzembe helyeztük a rendszert.

Szigetszentmiklósi Kézilabda csarnok hangrendszere

2020-ban építettük meg az új csarnok épület és pálya hangosítását a saját terveink alapján.

Dunaújvárosi Fabó Éva Uszoda

2019-ben építettük meg az uszoda épület és rendezvényhangosítását.

Szentendrei Skanzen Vigadó hangosítása

Balatonlellei Becsali Csárda

2019-ben terveztük meg és helyeztük üzembe az átépült csárda hangosító rendszerét. A rendszer biztosítja a területenkénti hangerő szabályozást, rendezvények hangosítása is megoldott. Bose hangsugárzókat alkalmaztunk a kiváló minőség biztosításáért.

Tihanyi Plage 18 hangosítása

2018-ban terveztük és kiviteleztük ennek a gyönyörű strandnak és étteremnek a hangosítását. A rendszer kisebb helyi rendezvény hangosítására is alkalmas. Bose hangsugárzókat építettünk a rendszerbe.

DENSO Székesfehérvár evakuációs hangrendszer

2016 májusára készült el 3 év tervezés és felkészülés után a termelő gyár új evakuációs hangrendszere. A rendszert TOA eszközökből valósítottuk meg. 16 hangosító kör, 9 tűzszakasz és 1 tűzoltó mikrofon van a rendszerben. A rögzített üzeneteket a tűzjelző rendszer érintő képernyőjén keresztül is indíthatjuk.

Coloplast Tatabánya hangrendszere

Bridgestone, Környe hangközpontja és vészhívó egysége

Tiranai nemzetközi repülőtér hangrendszere

Parlament mélygarázs, TOA intercom egysége

Mátyás Templom hangrendszerének beállítása, javítása

2015 nyár végén keresett meg az üzemeltető, hogy a templom pénztárainak ablakátbeszélő egységeit újítsuk fel. Gond volt a telepített GSM-en kommunikáló (kártyaolvasó, pénztárgép) készülékek beszűrődő zaja. A készülékeket átvizsgáltuk, a zavaró zajokat megszüntettük. Ezután az üzemeltető kérésére templom hangrendszerét is átvizsgáltuk. A felújításakor, a templomba felszerelt Duran Audio által gyártott Axys Intellivox hangfalakat is átmértük, a hibáikat kijavítottuk, majd az általunk beüzemelt RS-485 portokon keresztül több lépésben beállítottuk a templom akusztikájához legjobban megfelelő beállításokat. Az eredmény egyenletes, jól érthető hangosítás lett. A beüzemelt számítógép által vezérelt DSP-s hangfalakkal most már bármikor meg tudjuk változtatni a hangosítás jellemzőit.

Szegedi Árkád Bevásárló Központ hangközpontja

Tüske Csarnok hangrendszere

Ibiden Hungária II. ütem, épület hangosító központ

Barlangi duplex központ és fali egység

Válogatás régebbi munkáinkból

Sennheiser partner